2019-20

2019-20

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ηρακλής Πρόννων - Φωκάτα 4-2


Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας στην 6η αγωνιστική της Β' κατηγορίας ΕΠΣΚΙ, με νίκη 4-2 στα Τζαννάτα απέναντι στον ΑΟ Φωκάτα. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ηρακλής έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για το στόχο της παραμονής. Ο αγώνας διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και καλό κλίμα, όπως άλλωστε όλοι οι αγώνες μεταξύ των 2 ομάδων απο το 2009, όταν και τέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα και τα play-off της Γ' κατηγορίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις 2 ομάδες σε ανιχνευτικό παιχνίδι. Ο Ηρακλής άρχισε να παίρνει την πρωτοβουλιά μετά το 10' και να μεταφέρει το παιχνίδι στην περιοχή των Φωκάτων. Σε μια σέντρα απο τα δεξιά ο Σπυράγγελος Ρασσιάς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο δευτερο δοκάρι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20'. Στο αμέσως επόμενο λεπτό τα Φωκάτα κέρδισαν ένα φαουλ, το οποίο εκτελέστηκε στην μικρή περιοχή του Ηρακλή, όπου με κεφαλιά ο Σταμένης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γουλιμή.

Ωστόσο η αγωνιστική συμπεριφορά του Ηρακλή δεν άλλαξε και συνέχισε να έχει καλή επιθετική λειτουργία και κυκλοφορία μπάλας με αποτέλεσμα στο 30' σε μια χαμηλή σέντρα και σύγχυση που ακολούθησε στην περιοχή των Φωκάτων, ο Παναγής Καμπίτσης να βρεθεί αμαρκάριστος πολύ κοντά στην εστία και με δυνατό σουτ να δώσει ξανά το προβάδισμα στον Ηρακλή με 2-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Λεωνίδας Βανδώρος έβγαλε παράλληλη χαμηλή σέντρα απο τα αριστερά και ο Νίκος Στάβερης πρόλαβε τους αμυντικούς, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στη φετινή χρονιά, δίνοντας στον Ηρακλή προβάδισμα 2 τερμάτων στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ξεκίνησε έχοντας κατοχή της μπάλας και πολύ καλή κυκλοφορία στο κέντρο, δημιουργώντας ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα. Στο 65' ο Κυριάκος Στάβερης πέτυχε το 4-1 με ένα πολύ μακρινό σουτ στη γωνία της εστίας των Φωκάτων, ενώ η μπάλα έσκασε στο χόρτο πριν καταλήξει στα δίχτυα. Μετά τις αλλαγές των δυο ομάδων ο ρυθμός έπεσε και στα τελευταία 15 λεπτά τα Φωκάτα είχαν την υπεροχή στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μειώσουν το σκορ στο 82' με τον Ρικαϊ.

Πλέον ο Ηρακλής ξεκινά ένα σερι 4 εκτός έδρας αγώνων αρχίζοντας το Σάββατο 26/11 με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΟ Σάμης στον Καραβόμυλο.

H σύνθεση της ομάδας μας ήταν:
Γουλιμής, Καμπίτσης (Κορκός), Μεταξάς, Μαράτος, Ρασσιάς Γεω., Σπαθής, Στάβερης Κυρ. (Αγγελάτος), Μανέντης, Στάβερης Νικ. (Πετράτος), Βανδώρος Λεω., Ρασσιάς Σπ.
Στην αποστολή ήταν και οι: Άννινος, Βανδώρος Κ., Γιαννάκης, Γρουζής

Διαιτητής ήταν ο κ. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ. Βασιλόπουλο και Βουτσινά

*Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Νίκος Στάβερης και Γεράσιμος Μαράτος

*Επανάληψη του σκορ 4-2 σε αγώνα των 2 ομάδων στα Τζαννάτα, όπως και στην πρώτη αναμέτρησή τους το 2009 όταν ο Σπ. Ρασσιάς είχε σκοράρει πάλι 2 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου