2019-20

2019-20

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Δόξα Διλινάτων - Ηρακλής Πρόννων 0-0

Με ήττα 1-0 στη Σάμη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον Α' γύρο του πρωταθλήματος ο Ηρακλής Πρόννων. Σε ένα ποιοτικά καλό παιχνίδι στο γήπεδο του Καραβόμυλου, οι 2 ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε επίσημο αγώνα μετά απο πολλά χρόνια. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας βρίσκεται πλέον με 6 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και απολογισμό 2 νίκες και 4 ήττες.

Απέναντι στον αήττητο και πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΟ Σάμης, ο Ηρακλής ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τον Λεωνίδα Βανδώρο στα πρώτα λεπτά για να ανοίξει το σκόρ, ενω απείλησε και με στημένες φάσεις. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου κατα διαστήματα η ομάδα μας έλεγξε το ρυθμό του αγώνα απέναντι σε ένα ανώτερο αντίπαλο. Η Σάμη είχε δοκάρι σε σουτ απο τη γωνία της περιοχής και προς το τέλος του ημιχρόνου πίεσε, με αποτέλεσμα να σκοράρει στο 43' με τον Αλυσσανδράτο. Στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε ο Π. Καμπίτσης λόγω τραυματισμού.

Στο δευτερο ημίχρονο ο αγώνας έγινε πιο άναρχος και σταδιακά ο ΑΟ Σάμης δημιουργησε ευκαιρίες κυρίως με σουτ εξω απο τη μεγάλη περιοχή και σέντρες, ενω είχε και 2 ακόμα δοκάρια. Ωστόσο όσο είχε δυνάμεις ο Ηρακλής προσπάθησε να ισοφαρίσει και έχασε κλασσικές ευκαιρίες με σουτ του Σπ. Ρασσιά απο πολύ κοντά μετά απο κόρνερ και τετ-α-τετ του Ν. Στάβερη τον οποίο πρόλαβε ο τερματοφύλακας της Σάμης.

Επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή με τη Δόξα Διλινάτων στις 10 ή 11 Δεκεμβρίου, για την πρώτη αγωνιστική του Β' γύρου, πριν το ρεπο της ομάδας μας.

H σύνθεση της ομάδας μας ήταν:
Γρουζής, Καμπίτσης Π. (46' Καμπίτσης Γερ.), Μεταξάς, Μαράτος, Ρασσιάς Γεω., Σπαθής, Στάβερης Κυρ., Μανέντης, Στάβερης Νικ., Βανδώρος Λεω., Ρασσιάς Σπ. (77' Πετράτος)
Στην αποστολή ήταν και οι: Γουλιμής, Βανδώρος Κ., Γιαννάκης, Αγγελάτος

Διαιτητής ήταν ο κ. Γαβράς με βοηθούς τους κ. Κομητόπουλο και Γασπαράτο

*Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκε ο Γεράσιμος Μαράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου