2019-20

2019-20

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΗ

Μια περιλιπτική αναφορα στο 6μηνο του Νέου Δ.Σ Ηρακλή, με μια αναφορά στο τι εγινε στις 6 συνεδριάσεις του!! Νομίζω η ενημερωση ειναι καλό ώστε να γνωρίζουν όλοι, τα προβλήματα και τις ενέργιες του συλλογου, ωστε να υπάρχει και γνώση και διαφάνια σε όσους εχουν σχεση με την ομάδα! Καταρχήν να θυμίσουμε άλλη μια φορά τα 34 χρονια παρουσίας της στον τόπο μας, και ότι εν πρώτη ονομασία της ήταν Α.Ο Τζαννάτων , μιας και παλιότερα το μεγαλύτερό (πριν ασπρογέρακα χωριό) ήταν τα Τζαννάτα, και το γηπεδο φέτος εκει κλείνει τα 20 χρονια ζωής.
Παλιότερα ο χώρος για ποδόσφαιρό ηταν μετά το κοινοτικο:


 Και αρχιζουμε την περιλιπτικη περιγραφη συνεδριάσεων: 1η στις 12/09 ,οπου συγκεντρωθηκαν εκτος του νέου ΔΣ οι προπονητές της περσινής χερονιάς κύριος Γιαννακης, και της Ακαδημίας Ηρακλη κυριός Κρητικός , και μέσα από μια πολύ όμορφη συζήτηση απόφασίστηκε στο θέμα προπονητη της ομάδας μας για την φετινή σεζόν ,, με την υποστήριξη και των δυο φυσικά ,οπου θα ειναι ο κύριος Σπυράγγελος Τζωρτζάτος. Επισης στην ιδια συνεδρίαση οργανωθηκε και το τι θα γινει την φετινη σεζόν με την ακαδημία.

 2η Συνεδρίαση 29/09 εγινε Ενημέρωση με τις υποχρεώσεις της ομάδος εναντι των διοργανωσεων Κυπέλου -Πρωταθλήματος , γιαταεξοδα που απαιτουνται, και για τισ αδειες που πρεπει η ομάδα να πάρει, για τα διαφημιστικά στις φανέλες της, για την υποβολή κατάστασης υγείας όλων των ποδοσφαιριστών της, , για εκδοση καρτών για παρουσία στον αγωνιστικό χώρο μελών ομάδος, κλπ θέματα με την αλληλογραφίαμε ΕΠΣΚΙ,οπου ειμαι και υπέυθυνος.

 3η συνεδρίαση 07 /10 Ο κύριος Τζωρτζάτος παρόν στην συνεδρίαση, μας ενημέρωσε για τις προπονήσεις , για το πως θα λειτουργει η ομάδα, , για την μη δυνατότητα του να εχει το δελτιο Προπονητη από Επσκι, και γι αυτό θα κάνει χρεη προπονητη εκτος γηπέδου, Η Επσκι ηδη μας ειχε ενγγρίνει τα διαφημιστικά σΤις φανέλες τα οποία θα ειναι τα (ΡΕΜΕΝΤΖΟ-ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ-ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΙΟΥ,ΠΡΟΝΝΩΝ , ΚΑΙ Κ&Γ ΡΑΣΣΙΑΣ) ,ΠΉΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΗΤΑς ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΙς ΣΥΜΕΤΟΧΕς ΜΑς ΣΕ ΚΥΠΕΛΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Και τέλος αποφασίστηκε η συνεργασια με Αρσενάλ μετα και την ενημέρωση στους γονείς ώστε να γίνετε ακόμη καύτερη η προπονηση των μεδιών και με περισσοτερες φορες την εβδομάδα (τρεις) ! Το κόστος και με βάση αυτήν την συνεργασία αντί 30 € , θα ειναι από 20€.


 4η συνεδρίαση στις 30/11 ,Εγινε η Ενημέρωση της ολης αλληογραφιας με Επσκι, τα προγραμματα αγώνων της ομάδος, την δυνατότητα οτι φετος ανεβαίνουν 2 ομάδες Α ερασιτεχνικη αντι μιας που ηταν τα αλλά χρόνια, ηδη στην βαθμολογία ο Ηρακλής ειναι πρωτος και αητητος σε τρεις αγωνε με 7βαθμους εναντι 5 των Ομαλων. Και τέλος εγινε και η ενημέρωση για την δημιουργια της σελίδας του Ηρακλη, και τηςδυνατότητας εκτος από την συνεχη ενημέρωση προς όλους , και για παροχή κάποιων πιθανων εσοδων από ετήσια διαφίμηση οποιουδηποτε βοηθησει και με οποιο ποσο οικονομικά την ομάδα! 5η συνεδρίαση εγινε στις 23/12 στο κατάστημα Μ¨αναβεις, Ενημέρωση στην κατασταση βαθμολογίας τέλος Α"γυρου, προγραματισμός για τις εκδηλώσεις μετα τις γιορτες από τον συλλογο, θεματα νέων εγγραφων παικτων, και θέματα με τα οικονομικά της ομάδας, που δεν ειναι και τόσο καλά,,λόγο των συνεχων εξόδων που προκείπτουν, οπως τα συχνα πρόστιμα με τις κάρτες!!

 6η συνεδρίαση πάντα στον ίδιο χωρο, 25/01/17απόφασιστηκε η κοπή πίτας στο κοινοτικό κατάστημα Παρασκευή 03/02/17 , με βράβευση πρωτου της σκορερ, και λοιπές εκπληξεις, και γλέντι μετα ζωντανης Μουσικής μέρα των ερωτευμένων Τρίτη 14 Φλεβάρη σε Μ¨¨ΑΝΑΒΕΙΣ , με πρόσκληση 10 € με πότό, και πλουσια λαχειοφόρο για μια μικρή οικονομική ενισχυση! Η παρουσία όλων και στις δυο εκδηλώσεις ειναι ακρως απαραίτητη! Εγινε Αιτηση αλαγής της ημέρας αγώνα του Ντέρμπι με τον Α.Ο ΠΡΟΝΝΩΝ που ηταν μερα καρναβαλιού, αιτηση σε Κεδηκε για την ασχημη κατάσταση του γηπέδου, συν προσκλησης της για την Βαιλοπιτα, προγραματίστηκε ο Απολογισμος 2016-προυπολογισμος 2017, οπως μας υποχρεώνουν, και λ'ογο του ότι ο Ηρακλής δεν εχει φετος την δυνατότητα να κατεβλασει παιδική ομάδα σε διοργάνωση επίτρέπει μέσω Αρσενάλ να βγάλει η Ερισσος ΔΕλτία σε παιδια Δημότικού ώστε να εγωνιστουν με αυτή,! Επίσης μας εγινέ και η γνωστοποίηση από τον Πρόεδρο της Ομάδος για την πρώτη χορηγία στην ομάδα (οικονομική) από ενοικιαζώμενα δωμάτια Σαμής,, τα οποία και θα εχουν την ετήσια προβολή τους στην σελίδα, στην οποία θα εγγ΄ραφονται με σειρά ανάλογα την οικονομική τους βοήθεια και όλοι όσοι ακολουθήσουν! Τους ευχαριστουμε:


 Στην τελευαία συνεδρίαση,,(7η)  εγινε ο απολογισμος των 2 τελευταιων οικονομικων ετών,, και αναφέρθηκε το μεγάλο προβλημα των εξόδων της ομάδας,, που πολλά από αυτάπροκίπτουν και απο τις συχνες ποινές! Καλή ώρα σαν της Κυριακάτικης στον αγώνα με Πρόννους!! Εκτος τα εξοδα για διαιτητες, και γιατρό, 100€ για τις κιτρινες καρτες , και 50 για τις κοκκινες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου