2019-20

2019-20

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Pregame Β' κατηγορίας:Αγώνες Κυριακής

Η Κυριακή όμως, αντίθετα με το προηγούμενο παιχνίδι, έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και δυο ντέρμπι.
Στα Μακρυώτικα, ο Πυλαριακός φιλοξενεί τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Ηρακλή και θέλει νίκη, όπου σε συνδυασμό του αποτελέσματος στα Τζαννάτα να βρεθεί, ακόμη και στην κορυφή! 
Θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει στήσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Όμως και ο Ηρακλής πηγαίνει στα Μακρυώτικα αποφασισμένος να τελειώνει με την υπόθεση 4αδα και γιατί όχι να μην διεκδικήσει και την πρωτιά!
Τέλος στα Τζαννάτα την ίδια ώρα, οι Πρόννοι, στο άλλο πολύ μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, φιλοξενούν τα πρωτοπόρα και αήττητα Ομαλά, σε ένα παιχνίδι που και οι δυο επιθυμούν την κατάκτηση του τρίποντου.
Τα Ομαλά για να «κλειδώσουν» την πρωτιά της κανονικής περιόδου και οι Πρόννοι για να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  21-1-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ερύσσου
Σούλα
Έρβιν
Τούρλος Π.
Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή 22-1-2017   ώρα:  15:00
Δημ. Μακρυωτίκων
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Ηρακλής Πρ.
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Σούλα Ε.
Θανάσης Ε.
3.
Κυριακή  22-1-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων   
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Σ. Ομαλά
Κώτσης
Ιωάννης
Μαγουλάς Σπ.
Μενεγάτος Ε.
    

Κυριακή  22-1-2017
Συνέχεια της 7ης αγωνιστικής την επόμενη ημέρα, Κυριακή 22/1, με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μεταξύ Πυλαριακού – Ηρακλή Πρόννων στα Μακρυώτικα στις 3 το απόγευμα.
Ένα ντέρμπι και για τις δυο ομάδες, που θέλουν το τρίποντο, ώστε σε συνδυασμό και των άλλων αποτελεσμάτων να βρεθούν ακόμη και στην πρώτη θέση και παράλληλα βέβαια να συνεχίσουν την πολύ καλή, μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό «μουδιασμένο» ξεκίνημα, που είχε σαν αποτέλεσμα δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, στη συνέχεια με τρεις συνεχόμενες νίκες και μια ισοπαλία στο ντέρμπι με τα Ομαλά στις Κεραμειές, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παίζουν και καλό ποδόσφαιρο.
Εντυπωσιακή όμως μέχρι τώρα είναι και η παρουσία του Ηρακλή που βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πανάξια και παίζοντας, ιδιαίτερα στην έδρα του, πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Φαίνεται μάλιστα ότι η ατυχία των προηγούμενων χρόνων ανήκει στο παρελθόν και η τύχη να έχει πάρει τη θέση της.
Έτσι λοιπόν αναμένεται ένα σπουδαίο παιχνίδι, με ανάλογο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, με πάθος, δύναμη και πίστη για τη νίκη από τις δυο ομάδες. Μια νίκη που μπορεί να δώσει σοβαρό πλεονέκτημα ενόψει των playoffs σε αυτήν που θα την κατακτήσει.
Μέχρι τώρα οι «κυανέρυθροι» και μετά από 6 αγώνες, έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες και 10 βαθμούς, ενώ οι «κυανόλευκοι» των Πρόννων με τους ίδιους αγώνες, 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και 11 βαθμούς.
Και οι δυο προπονητές θα έχουν απουσίες.
Ο Κ. Κουγιανός, από πλευράς γηπεδούχων, δεν θα έχει στη διάθεση του, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Π. Σταμούλη, πού είναι τιμωρημένος. Για το ίδιο λόγο και ο προπονητής των φιλοξενουμένων Σπ. Τζωρτζάτος, δεν θα έχει στην αποστολή τον Ε. Δημητράτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου