2019-20

2019-20

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Το γήπεδο Τζαννατων θα ειναι το στολίδι κεφαλονιας

Πολλα συγχαρητηρια γι αυτο σε προεδρο Γιαννη Πετρατο και Κεδηκε "με ονοματεπωνυμο "  Αγγελο Κωσταντακη.
σχολιασμοι  και στο φεις  σε φωτο που ανεβασε ο προεδρος Γιαννης Πετρατος σημερα

Ξεκίνησαν οι εργασίες απομάκρυνσης του παλιού χλοοτάπητα με μηχανήματακαι προσωπικό του δήμου Κεφαλλονιάς και από ιδιώτη που μας διέθεσε το τρακτέρ του και ολοκληρωθήκαν σε λίγο χρόνο επί πλέον έγινε και όλη η προβλεπόμενη προεργασία για μπει ο καινούργιος χλοοτάπητας και σε λίγο καιρό θα έχει η περιοχή μας ένα γήπεδο καινούργιο ασφαλές για τους παίκτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών το έργο γίνεται από την ΚΕΔΗΚΕ.
Από το fb του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πόρου Γιάννη Πετράτου

Spiros Kagadis Συγχαρητήρια!!!

Διαχείριση


Αγγελος Κωνσταντακης Πήραμε την καλυτερη απόφαση φιλε Γιάννη και στον πιο σωστό χρόνο.Το γηπεδο όπως γνωρίζεις θάναι ετοιμο σε ένα μήνα ..εγώ παντως δε θα ξεχάσω ποτε αυτό το τόλμημα που επιχειρούμε!Να μαστε καλά ...και τα καλύτερα έρχονται !!!

Διαχείριση

Γιωργος Γκιαφης συγχαρητηρια σε ολους,! Ενα στολιδι στην νοτιοανατολικη Κεφαλονια ετοιμαζετε, που σε συνδιασμο και με το μελλοντικο γηπεδο σκάλας,, θα δωσει διεξοδο στον αθλητισμο σε πολλα παιδια και στο μελλον
Διαχείριση

Ι.Ναος Αγίου Γερασίμου Σκαλας Γιάννη Καλή σου μέρα Μπράβο σου συγχαρητήρια Γιατί είσαι ένας άνθρωπος δραστήριος νοικοκύρης έχεις φροντίσει και έχεις κάνει πάρα πολλά για την περιοχή σου Να είσαι καλά Σου εύχομαι και πάντα τέτοια!!!!
Μηλτιάδης Γουλιμής Της σκάλας ποτέ θα γίνει την επόμενη γενιά σας τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα μας τελειωσαν
Αγγελος Κωνσταντακης Κύριε Γουλιμη έχουμε φροντίσει και γιαυτο ,ηδη έχει υπογραφτεί σύμβαση με την περιφέρεια και σε 3 μήνες περίπου θάναι ετοιμο.Με το ποδόσφαιρο που παίξαμε κιολας ,μεγαλώσαμε άρα είναι τρόπος ζωής που το θελουμε!!

Νίκη Ανδρονίκη Πρόεδρε συνέχισε, αξίζεις πολλά!!!


















ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕς ΜΟΥ ΦΩΤΟ (ΓΚΙΑΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου