2019-20

2019-20

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Α’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
4
4
0
0
14 - 01
12
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
4
2
0
2
07 - 10
6
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόν.
4
2
0
2
07 - 09
6
4.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
4
0
0
4
03 - 11
0

Ενας  καταπληκτικος Ηρακλης  με πολλα ξεσπασματα,, κερδιζωντας  πολλα κορνερ, και κανοντας πολλες φασεις  κερδισε πολυ δικαια στην Ιθακη την Προοδο,, δειχνωντας σε ολους την φετινη του Πρόοδο!!
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.-ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
2 - 4

Διακύμανση Αποτελέσματος


Με δυναμη  και ατου  τους πολλους πιτσιρικαδες, σε συνδιασμο με την επιστροφη παλιων παικτων του,, η ομαδα,, Εγινε πάλι "ΟΜΑΔΑ" , και πρωσοπικα θεωρω οτι  θα  ακολουθησουν και αλλες ικες πια  και επιτυχιες!
Το πρωτο γκολ  το πετυχε  ο μεγαλος  παλιος σκορερ της ομάδας μας, που επ[εστρεψε απο τους Προννους φετος Κυριάκος Σταβερης (ΡΙΚΙ)  Ως  γνωστος με απευθιας σουτ στο30"
και  στο 56" ο αρχηγος  της ομαδας  (επίσης επιστροφη απο τους Πρόννους) Δημητράτος Βαγγελης
¨Νταβελάλος¨" σε υποδειγματικη αντεπίθεση εκανε  το 0-2!
Αυτοι ειναι πια και οι πρωτοι φρτινοι πρωτοι σκορερς της ομάδας μας μς 2 γκολ.
Στο 69  το οαιχνιδι πηρε φωτια,, ο νεοεισαλθέντας παίκτης της Προοδου Λιβιεράτος,,,, εκανε  την εξέδρα να ξεσηκωθει με ενα κεραυνο που εξαπέλησε εξω και διαγωνια απο την περιοχη στελνωντας την μπάλα στο παραθυράκι του Σταθάτου,, αδυνατον να αντιδράσει φυσικα!
Ο Ηρακλης  ξανανεβασε ρυθμους ,, ο Βασιλάκης  Καμπιτσης μετα από περιτεχνη ενεργια πετυχε δυο δοκαρια συνεχομενα και στο 86 ο νεαρός πάλι Θωμας Ρωσης καθαρισε το ματς  κανωντας  το 1-3
Η Πρόοδος παρόλα αυτα  αντεπιτέθηκε αμεσα,, ενω ο Ηρακλης ηδη ειχε ζητησει και ενα πεναλντι,, και σε διαμαρτηρία του στην ομορφη επόπτη ο σκορερ Κυριακος Σταβερης εισπραξε την κιτινη καρτα,  και στο 88 ο Γαλατης  βαζει παλι φωτια στο γηπεδο κανωντας το 2-3!
Αγωνας που θυμισε το προσφατο Μπαγιερν - Ολυμιακος ας πουμε!!
Στις  καθυστερησεις ο Κυριάκος εκτελωντας υποδειγματικα πεναλντι που τελικα κερδισε η ομαδα του,, εληξε και τον αγωνα με το τελικο μεγαλο σκορ 2-4!
Σε  συνδιασμο  τωρα και της σημερινης ηττας του Παο 5-0 από τα Διληνατα,, την Τετάρτη θα εχουμε ενα πολυ μεγάλο ντερμπυ,, στα Τζαννατα στις 15:00 ,στο οποιο μαλλον θα εξαρτηθει πια , ποια ομάδα  θα παει στις 8 του Κυπέλου Κεφαλονιας
η συνθεση στον συγκεκριμενο αγωνα για Ηρακλη ηταν:
ΣΤΑΘΑΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ
ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ
ΣΟΛΩΜΟΣ
ΡΑΣΣΙΑΣ
ΡΩΣΣΗΣ
ΣΤΑΘΑΤΟΣ
ΓΚΙΑΦΗΣ -ΑΛΒΑΡΟ
LUKA
ΣΤΑΒΕΡΗΣ
ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ
(ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ-ΜΑΝΕΝΤΗΣ)











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου