2019-20

2019-20

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ



Ένας αναγεννημένος  Ηρακλής  έδειξε και σήμερα πως είναι πολύ σκληρός για να ηττηθεί!
Άλλη μια φορά φέτος πετυχαίνει 4 γκολ εκτός έδρας (το είχε κάνει και με την Πρόοδο σε Ιθάκη στο 2-4) ενώ έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες!
Το 0-1  έγινε από τον Κυρ. Στάβερη  (ΡΙΚΙ) στο 35 μετά από πάσα στην περιοχή και μετά από  την τεχνική δεξιότητας που πολύ καλά γνωρίζει, και στο 41 να απαντάει ο επίσης πολύ καλός παίκτης της Αεκ , Μπαλάσκας σε 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου .

Στο 68 μετά απο πέναλτι  , ο Μπαλάσκας βρήκε πάλι δίκτυα, και στο 77 ο Ηρακλής και πάλι με τον Σταβερη ισοφάρισσε σε 2-2!  Στο 81  σε πολύ μακρινό φάουλ ο Γεροκωσταντης έδωσε ξανά προβάδισμα στην Αεκ, και  ο Στάβερης στο 85  μετά από πεναλντι ισοφάρισε σε 3-3, με την χαρα να κρατάει δευτερόλεπτα , εφόσον μετά την σέντρα ο Μπαλάσκας ξαναέβαλε μπροστά την Αεκ σε 4-3.
Ο Ηρακλής πίεζε συνεχώς χάνοντας συνεχώς ευκαιρίες , με την εκπνοή σχεδόν του αγώνα σε φάουλ έξω από την περιοχή ο Κυριάκος πετυχαίνει επιτέλους την ποθητή ισοφάριση, σε εναν αγώνα που τα είχε όλα , και δίκαια και οι δυο ομάδες πιστεύω μοιράζονται τους βαθμούς!!
Στην Ιθάκη η πολύ καλή επίσης Ερυσσος νίκησε 0-2 τον Οδυσσέα και οδηγάει την κούρσα στην Β κατηγορία μέχρι στιγμής
Η επόμενη (2η αγωνιστική)
(23-24/11/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ε. Κράνης
3.
Ρεπό: Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
δυο απο τα 4 γκολ,, σε μικρα βιντεακια:
Ομαδαρα με τα ολα της. Ματσαρα και σημερα
!Το τριτο γκολ με πεναλντι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου