2019-20

2019-20

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Οι διαιτητες στο τοπικο ντερμπυ

PREGAME  ΑΠΟ  ΤΟ  SPORTSTHEA

Ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Α.Ο. Πρόννων που τελευταία δεν πατάει καλά, με αποτέλεσμα να έχει μπλέξει!

Οι φιλοξενούμενοι, με νίκη δική τους και παράλληλα ήττα του Αστέρα στον Καραβόμυλο, μπορεί να μην εξασφαλίζουν μαθηματικά την πρόκριση τους στους «8», όμως θα βρίσκονται μια ανάσα από αυτήν!

Αντίθετα οι γηπεδούχοι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλουν μόνο νίκη για να ισοβαθμήσουν στη 2η θέση τον αντίπαλο τους στους 4 βαθμούς και να ελπίζουν στη συνέχεια.

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, το όνειρο σταματάει εδώ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθούν εκτός συνέχειας στη φετινή διοργάνωση.

Σίγουρα, πιο έμπειρη η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη, έχει τη δυνατότητα να αποδράσει από τα Τζαννάτα με τη νίκη, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επανέλθει αγωνιστικά, απέναντι σε μια αποφασισμένη ομάδα που δεν πρόκειται αν παραδώσει εύκολα τα όπλα και πολύ περισσότερο όταν δεν έχει κάτι να χάσει.

Μέχρι τώρα, ο Ηρακλής σε τρεις αγώνες που έχει δώσει, έχει στο ενεργητικό του μόνο μία ισοπαλία και παθητικό 2 ήττες, γεγονός που τον φέρνουν ουραγό στον βαθμολογικό πίνακα του συγκεκριμένου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς, έχουν μέχρι τώρα 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στους τρεις αγώνες που έχουν δώσει!

Σε ένα τοπικό ντέρμπι όλα μπορούν να συμβούν, αφού εκτός της ποιότητας και ανωτερότητας της μιας ή της άλλης ομάδας, μεγάλο ρόλο θα παίξουν και άλλα πράγματα.


6.

Κυριακή  1-11-2020   ώρα:15:00

Δημοτικό Τζαννάτων

Α.Ο. Ηρακλής Πρ. – Α.Ο. Πρόννοι

Μενεγάτος

Λευτέρης

Καναλάτος Ν.

Μιχαλιτσιάνου Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου