2019-20

2019-20

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ 1-1, ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ

 


Η Εθνική δεν έδειξε καλό πρόσωπο με τη Γεωργία και το τελικό 1-1 στην Τούμπα είναι δίκαιο. Δεν εξαργύρωσε την ισοπαλία με την Ισπανία. Με αυτογκόλ προηγήθηκε η Εθνική (76'), ισοφάρισε δυο λεπτά μετά ο Κβρατσκέλια

ΙΣΠΑΝΙΑ 7

ΣΟΥΗΔΙΑ  6

ΕΛΛΑΔΑ  2

ΓΕΩΡΓΙΑ  1

ΚΟΣΟΒΟ  0


 

Η Βόρεια Μακεδονία πέτυχε την έκπληξη των προκριματικών επικρατώντας 2-1 της Γερμανίας εκτός έδρας. Νίκη για Ισπανία που επικράτησε 3-1 του Κοσόβου στον όμιλο της Εθνικής.

ΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ Η ΙΤΑΛΙΑ

Το τρία στα τρία έκανε και η Ιταλία, η οποία πήρε τη νίκη με 0-2 απέναντι στη Λιθουανία που παραμένει ουραγός με μηδέν πόντους στον 3ο όμιλο. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η σκουάντρα ατζούρα άνοιξε το σκορ. Ο Σένσι με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το γκολ που καθόρισε την πορεία της αναμέτρησης. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90+4' με πέναλτι του Ιμόμπιλε. Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Βόρεια Ιρλανδία και τη Βουλγαρία, οι οποίες μάλιστα πρόσθεσαν και τον πρώτο τους βαθμό.

ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ

Η Γαλλία πήρε τη δεύτερη της νίκη και έφτασε τους επτά βαθμούς στον τέταρτο όμιλο. Οι Τρικολόρ επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Βοσνίας. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 60ο λεπτό με κεφαλιά του Γκριεζμάν, έπειτα από σέντρα του Ραμπιό.

Στο έτερο ματς, η Ουκρανία στραβοπάτησε αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Καζακστάν που πήρε τον πρώτο του βαθμό. Οι Ουκρανοί έμειναν στη δεύτερη θέση με τρεις πόντους, αλλά έχουν αγωνιστική λιγότερη από Φινλανδία και Βοσνία.

ΛΥΤΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΑΪΡ Η ΑΓΓΛΙΑ

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε η Αγγλία, καθώς με δυσκολία επικράτησε 2-1 της Πολωνίας. Ο Χάρι Κέιν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης. H Πολωνία έφτασε στην ισοφάριση στο 58ο λεπτό. Ο Στόουνς έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή, ο Μίλικ τροφοδότησε τον Γιάκουμπ Μόντερ που έγραψε το 1-1. Εν τέλει η Αγγλία πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Μαγκουάιρ στο 85', με τον Στόουνς να εξιλεώνεται, αφού ήταν εκείνος που έβγαλε την ασίστ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ελλάδα - Γεωργία 1-1

Ισπανία - Κόσοβο 3-1

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Λιθουανία - Ιταλία 0-2

Βόρεια Ιρλανδία - Βουλγαρία 0-0

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Βοσνία Ερζεγοβίνη - Γαλλία 0-1

Ουκρανία - Καζακστάν 1-1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αυστρία - Δανία 0-4

Μολδαβία - Ισραήλ 1-4

Σκωτία - Νησιά Φερόε 4-0

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Ανδόρα - Ουγγαρία 1-4

Αγγλία - Πολωνία 2-1

Σαν Μαρίνο - Αλβανία 0-2

10ος ΟΜΙΛΟΣ

Αρμενία - Ρουμανία 3-2

Γερμανία - Βόρεια Μακεδονία 1-2

Λίχτενσταϊν - Ισλανδία 1-4

¨'   θυμιζουμε περνανε οι 10 πρωτοι, και οι τρεις απο παιχνιδια

μπαραζ  των δευτερων  = 13 ομαδες "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου