2019-20

2019-20

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

 

EUROLEAGUE 2023-2024 /  - .  (  / EUROKINISSI)

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για τον 5ο τελικό στο ΟΑΚΑ, που έτσι κι αλλιώς θα αναδείξει πρωταθλητή. Η παράδοση και η λογική δείχνουν τον φουριόζο και παθιασμένο Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στο ΟΑΚΑ για την τελευταία ζαριά και ελπίζει!!

Στον πέμπτο τελικό, λένε, κερδίζει πάντα ο γηπεδούχος. Κι ο Παναθηναϊκός AKTOR, έχοντας κάνει τόσο κόπο για να ανατρέψει το 0-2 σε βάρος του κόντρα στον Ολυμπιακό είναι έτοιμος απόψε (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα που τόσο λαχταράει εδώ και τρία χρόνια και αν το κατακτήσει θα το πανηγυρίσει ίσως περισσότερο κι από τα προηγούμενα 40. Υπάρχει τεράστια προσμονή και πάθος, που οδηγούν τους "πράσινους" στην επιστροφή τους στην κορυφή εντός συνόρων.

Μόνο που οι "πράσινοι" δεν θα παίξουν μόνοι τους στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός, λαβωμένος από τις δυο ήττες, δεν μπορεί παρά να δώσει την τελευταία του μάχη. Όλα (θα) είναι εναντίον του. Ο κόσμος που θα κοχλάζει. Στην τελευταία μάχη της χρονιάς, για να πάρει το πρωτάθλημα (το τρίτο σερί και το 15ο συνολικά) θα πρέπει να κάνει μια τεράστια υπέρβαση. Παρόμοια κι ακόμα μεγαλύτερη από το διπλό στη Βαρκελώνη...

Εδώ που τα λέμε, το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων είναι πολύ πιο δυνατή έδρα από το Παλάου Μπλαουγκράνα και βέβαια ο Παναθηναϊκός AKTOR ισχυρότερος από την Μπαρτσελόνα. Θα αφήσουν οι "πράσινοι" μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη; Δύσκολο. Αλλά και πάλι, για να ολοκληρώσουν τη βραδιά πάνω στο πόντιουμ των πρωταθλητών θα πρέπει να παίξουν ένα ακόμα σπουδαίο ματς, σαν όλα αυτά που συνήθως κέρδισαν μέσα στη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου