2019-20

2019-20

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ηρακλής Πρόννων - Δόξα Διλινάτων 1-0


Πρεμιέρα με νίκη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ΕΠΣΚΙ. Στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο δημοτικό γήπεδο Τζαννάτων, ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τη Δόξα Διλινάτων.

Η νεοφώτιστη ομάδα των Διλινάτων ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, ωστόσο ο Ηρακλής σταδιακά πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 20' ο Λεωνίδας Βανδώρος στην επανεμφανισή του με τα χρώματα της ομάδας μας, μετά απο περιπετειώδη φάση. Ο Ηρακλής είχε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με βασικό εκφραστή των επιθετικών ενεργειών τον αρχηγό της ομάδας Κυριάκο Στάβερη, ο οποίος είχε ενα σουτ στο δοκάρι και ενα χαμένο τετ-α-τετ μετά το γκολ. Κοντά στην επίτευξη τέρματος έφτασαν με απευθείας εκτελέσεις φάουλ οι Παναγής Καμπίτσης και Λεωνίδας Βανδώρος.

Στο δευτερο ημίχρονο ο ρυθμος έπεσε και εκτός απο ένα πολύ καλό σουτ του Νίκου Στάβερη, το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η συμπλοκή των παικτών των 2 ομάδων λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα την αποβολή ποδοσφαιριστή της Δόξας.

Με το στοχο των 3 βαθμών να έχει επιτευχθεί στο πρώτο παιχνίδι, ο Ηρακλής στην επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και θα αγωνιστεί ξανά την μεθεπόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον ΑΣ Πυλαριακό στα Τζαννάτα.

H σύνθεση της ομάδας μας ήταν:
Ανδρεάτος, Καμπίτσης Γερ., Μεταξάς, Καμπίτσης Παν., Ρασσιάς Γεω., Σπαθής, Στάβερης Κυρ., Μανέντης (84' Μπονάς), Στάβερης Νικ., Βανδώρος (82' Κορκός), Ρασσιάς Σπ. (73' Μαράτος)
Στην αποστολή ήταν και οι Άννινος, Βαβάσης, Πετράτος, Γρουζής

Διαιτητής ήταν ο κ. Σκαλτσής με βοηθούς τους κ. Γαβρά και Γρουζή

*Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Νίκος Στάβερης και Ανδρέας Σπαθής

*Την πρώτη τους εμφάνιση με την ομάδα έκαναν οι Ανδρεάτος, Μανέντης και Μπονάς, ενω επανεμφανίστηκαν με τα χρώματα του Ηρακλή οι Βανδώρος, Ρασσιάς Γ. και Στάβερης Νικ.

* Ίδιο σκορ είχε σημειωθεί και στην περυσινή πρεμιέρα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής. Τότε ο Ηρακλής ηττήθηκε απο την ΑΕΚ με 0-1 ενω χθες κέρδισε με 1-0 τη Δόξα Διλινάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου