2019-20

2019-20

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Σύντομη ανασκόπηση της περυσινής αγωνιστικής περιόδου 2010/11

     Μετά απο πολλά χρόνια ο Ηρακλής Πρόννων συμμετείχε ξανά στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΚΙ  την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα μας ενισχύθηκε με μερικούς παλαιούς ποδοσφαιριστές απο την περιοχή και με βάση την ομάδα που κέρδισε την άνοδο απο την Γ' κατηγορία, στο τέλος του πρωταθλήματος πέτυχε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.  Προπονητής ήταν ο Κώστας Βανδώρος.




       ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ 0-1
     Η σαιζόν ξεκίνησε με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στα Τζαννάτα. Παρά τα 2 δοκάρια και τις χαμένες ευκαιρίες, η ομάδα μας επανήλθε στην Β' κατηγορία με ήττα 0-1 με αυτογκόλ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ενω στο δεύτερο ημίχρονο προδόθηκε απο την έλλειψη δυνάμεων. 



         ΑΝΩΓΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0
     Το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανωγή στις Κεραμειές ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις καθώς αποβλήθηκε στο 30' ο Α. Σπαθής με δεύτερη κίτρινη κάρτα και μέχρι το τελος του παιχνιδιού ο Ηρακλής αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο. Παρά την πίεση που φυσιολογικά δέχθηκε η ομάδα μας κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στο 80' ο Κ. Στάβερης έχασε σε αντεπίθεση την καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού.



     ΕΡΥΣΣΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-5
     Στον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος ο Ηρακλής πέτυχε τα πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το εντυπωσιακό 0-5 στον Καραβόμυλο απέναντι στην Έρυσσο. Στο παιχνίδι αυτό έλαμψε το άστρο του Κ. Στάβερη που πέτυχε 4 τέρματα, ενώ το σκορ άνοιξε ο νεαρός Σπ. Ρασσιάς.



     ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ 4-1
     Έχοντας κάνει καλό ξεκίνημα ως νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, η ομάδα μας μπήκε σε μια σειρά κρίσιμων παιχνιδιών αρχίζοντας απο το παιχνίδι που αναβλήθηκε με τον Οδυσσέα και διεξήχθη τελικά ημέρα Τετάρτη. Η νίκη με 4-1 σταθεροποίησε τον Ηρακλή Πρόννων πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη, σε ένα παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο απο οτι δείχνει το τελικό σκορ.



       ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0
     Μόλις 3 ημέρες αργότερα οι αντοχές της ομάδας δοκιμάστηκαν στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΣ Πυλαρικό στον Καραβόμυλο. Το τελικό 0-0 μετά απο ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και πίεση της γηπεδούχου σημαδεύτηκε απο τα σοβαρά επεισόδια αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.



         ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3-2
     Το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς όπως αποδείχθηκε ήταν αυτό με την ομάδα του Παγκεφαλληνιακού στα Τζαννάτα. Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Κ. Στάβερη και ισοφαρίστηκε στο τέλος του ημιχρόνου, έχοντας κάνει αναγκαστική αλλαγή τον Α. Σπαθή στο 10'. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 αλλά αμέσως μετά ο Παγκεφαλληνιακός έμεινε με 10 παίκτες. Στο 80' ο Γ. Μαράτος με αριστερό βολέ ισοφάρισε σε 2-2. Λίγο πριν τη λήξη ο Π. Καμπίτσης με έξυπνο φαουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας σε ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια όλης της χρονιάς στην Β' κατηγορία. Με αυτή τη νίκη όλη η ομάδα πίστεψε οτι ο στόχος της σωτηρίας ήταν εφικτός.



      ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΥΓΕΡΟΣ 0-2
     Το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας τον ΠΑΟ Εύγερο στα Τζαννάτα έληξε με ήττα 0-2, μετά απο ένα σερι 5 αγώνων χωρίς ήττα, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη με πολύ δύνατό άνεμο.



     ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0
     Με την έναρξη του Β' γύρου η ομάδας απέσπασε ισόπαλία 0-0 στο Αργοστόλι απέναντι στην Α.Ε.Κ. χάνοντας όμως κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Δ. Άννινος απέκρουσε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.



     ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΝΩΓΗ 1-0
     Η δύσκολη νίκη με 1-0 απέναντι στην Ανωγή στα Τζαννάτα προσέφερε πλέον ασφάλεια για το υπόλοιπο το πρωταθλήματος, κόντρα σε ένα αντίπαλο που ήθελε οπωσδήποτε βαθμούς.


      ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΥΣΣΟΣ 5-1
     Το επόμενο παιχνίδι με την Έρυσσο στα Τζαννάτα ήταν μια εύκολη επικράτηση με 5-1, ενώ το σκορ στο 12' ηταν ήδη 3-0. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και σχεδόν εξασφάλιζε την παραμονή της στην κατηγορία.



      ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0
     Το ταξίδι στην Ιθάκη για τον αγώνα με τον Οδυσσέα στο Σταυρό ολοκληρώθηκε με ήττα 3-0, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο βαρύ.



      ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 0-1
     Με το στόχο της σωτηρίας εξασφαλισμένο η ομάδα μας εμφανίστηκε με πολλές αλλαγές στα Τζαννάτα απέναντι στον Πυλαριακό και παρά την υπεροχή της και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες ηττήθηκε με 0-1.



    ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0 & ΕΥΓΕΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 4-0
    Τα τελευταία 2 παιχνίδια με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό και τον Εύγερο στο Αργοστόλι ήταν εξ'ορισμού τα πιο δύσκολα και χωρίς κάποιο βαθμολογικό στόχο και με πολλές αλλαγές ποδοσφαιριστών, η ομάδα γνώρισε φυσιολογικές ήττες με 2-0 και 4-0 αντίστοιχα, τερματίζοντας τελικά στην 6η θέση της βαθμολογίας.



         ΕΥΓΕΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0
     Στο κύπελλο ο Ηρακλής αποκλείστηκε στην προημητελική φάση απο τον Εύγερο στο Αργοστόλι με ήττα 3-0, όπου έιχε προκριθεί χωρίς αγώνα καθώς ο Παλληξουριακός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 1ης φάσης.


    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου