2019-20

2019-20

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

TRITH  10/10   21:45  ΒΕΛΓΙΟ -ΚΥΠΡΟΣ   ΕΣΘΟΝΙΑ -ΒΟΣΝΙΑ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ  ΕΛΛΑΔΑ  ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 1-2ΑΡΙ
Η Ελλάδα αξιοποίησε το "δώρο" του Βελγίου.

Μετά το δώρο του Βελγίου μέσα στην Βοσνία (3-4) και τη νίκη της Εθνικής μέσα στην Κύπρο η Ελλάδα έχει αρκετές πιθανότητες για να μπει στα μπαράζ του Νοεμβρίου (9-10-11 τα πρώτα ματς, 12-13-14 οι ρεβάνς). Οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε έκαναν το καθήκον τους πέρασαν στην δεύτερη θέση του 8ου ομίλου και πριν το ματς της Τρίτης με το Γιβραλτάρ θα γνωρίζει εάν με νίκη θα μπει στις οκτώ καλύτερες δεύτερες.
Τριτη κερδ'ισαμε και το Γιβραλταρ 4-0  οπότε 
Η Ελλάδα κατάφερε να προκριθεί στα μπαράζ, εκεί όπου διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018. Οι 4 πιθανοί αντίπαλοί της είναι οι Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία.
Η κλήρωση την επόμενη Τρίτη 17/10
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

H Kροατία το εμπόδιο της Ελλάδας για το Μουντιάλ!


Με την Κροατία θα παίξει η Εθνική ομάδα στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας, με τη ρεβάνς να γίνεται στο Καραϊσκάκη!
Με την Κροατία κληρώθηκε η Εθνική μας, στο δρόμο για την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Ζάγκρεμπ και η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης».
Η συγκεκριμένη κλήρωση αφήνει ανάμικτα συναισθήματα, καθώς από τη μία η Ελλάδα απέφυγε την Ιταλία, αλλά θα μπορούσε να παίξει με την σαφώς πιο εύκολη Δανία. Οπως και να έχει, η Εθνική ομάδα δεν πρέπει να τρομάξει από τους Κροάτες και να κυνηγήσει μέσα στο γήπεδο την πρόκριση!
Οι αγώνες των ζευγαριών θα διεξαχθούν το διάστημα 9-14 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα οι πρώτοι 9-11/11 κι οι ρεβάνς 12-14/11.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των μπαράζ:
Σουηδία-Ιταλία
Δανία-Ιρλανδία
Κροατία-Ελλάδα
Βόρεια Ιρλανδία-Ελβετία
Θυμίζουμε τις χώρες που είναι ήδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο:

Βέλγιο, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία (Ευρώπη), Αργεντινή, Βραζιλία, Κολομβία, Ουρουγουάη (Νότια Αμερική), Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Παναμάς (Κεντρική, Βόρεια Αμερική και Καραϊβική), Αίγυπτος, Νιγηρία (Αφρική), Ιράν, Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία, Νότια Κορέα (Ασία)

Η ΕΡΤ θα δείξει το Μουντιάλ του 2018

18/10/17 14:44
Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, με την ευχή όλων των Ελλήνων να είναι εκεί και η..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου