2019-20

2019-20

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΛΕς ΑΛΑΓΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση των Σωματείων που διέθεσαν αριθμό εισιτηρίων άνω των 25 στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, και τυχερό Σωματείο αναδείχθηκε ο Π.Α.Ο. ΕΥΓΕΡΟΣ το οποίο και κερδίζει τη δωρεάν παρουσία ιατρού απο την Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
http://www.epski.gr/announcements/display_announcement.php…


Αποτελέσματα 1ης Κλήρωσης (26/10/2017 02:24)

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση των Σωματείων που διέθεσαν αριθμό εισιτηρίων άνω των 25 στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου, και το πρώτο τυχερό Σωματείο αναδείχθηκε ο Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ, το οποίο και κερδίζει τη δωρεάν παρουσία ιατρού απο την Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

παλιοτερη  ενημερωση



Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα και πολλές εκπλήξεις, πριν από λίγο στην καταπληκτική αίθουσα του Katavothres Club - Restaurant, στις Καταβόθρες, η κλήρωση του τοπικού κυπέλλου Α’ Φάση-Α’ Σειρά καθώς και αυτή των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018.
Την ευθύνη της διαδικασίας είχε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Γεράσιμος Καραντινός παρόντων και των άλλων μελών της επιτροπής κ.κ. Ηλία Κουρκουμέλη, Παναγή Βαρδαραμάτου, όπως και της γραμματέας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., Ειρήνης Μοσχονά. Ομόρφυνε με την παρουσία της την εκδήλωση η γλυκύτατη Άννα Κεκκάτου που ανακοίνωνε το αποτέλεσμα της κλήρωσης.
Στην αίθουσα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας κ. Θέμης Βαλσαμής και τα μέλη της Ένωσης, εκτός του προέδρου της Επιτροπής, κ.κ. Π. Βαρδαραμάτος, Α. Καλαφάτης, Ηλ. Κουρκουμέλης και Γ. Κουράκος.
Η κλήρωση έκρυβε και εκπλήξεις για τις ομάδες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο η Ένωση, τον ανάλογο σεβασμό στα Σωματεία και παράλληλα να τα βοηθήσει στο οικονομικό κομμάτι.
Στην ομιλία του και μετά το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων και των Σωματείων, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ανέφερε ότι από φέτος, τα εισιτήρια των αγώνων θα είναι διαφορετικά και θα θυμίζουν κάτι από Football League. Κάθε μπλοκ θα αριθμεί συνολικά 50 εισιτήρια.
Συγκεκριμένα θα είναι έγχρωμα, επάνω θα αναγράφονται τα στοιχεία του αγώνα και θα είναι ξεχωριστά για κάθε έναν.
Αυτή θα είναι η μακέτα των νέων εισιτηρίων
Οι παράγοντες θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν από την διοργανώτρια, προκειμένου να τα διακινήσουν σε φιλάθλους τους πριν τον αγώνα, ώστε να συγκεντρώνουν ένα μέρος από τα δυσβάστακτα οικονομικά βάρη των αγώνων τους.
Στη συνέχεια, όσες ομάδες θα διαθέσουν περισσότερα από 20 εισιτήρια στους αγώνες τους, κάθε Παρασκευή, μετά την εβδομαδιαία εκκαθάριση, θα μπαίνουν στην κληρωτίδα και μια εξ’ αυτών θα κερδίζει bonus, με το οποίο την επόμενη αγωνιστική ή όποτε αυτή επιλέξει, θα έχει δωρεάν ιατρική παρουσία στο γήπεδο, με την δαπάνη να καλύπτεται από την ίδια την Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Επίσης στο τέλος της περιόδου, ως επιβράβευση των Σωματείων που συμμετείχαν στις περισσότερες διαδικασίες, με νέα κλήρωση θα κερδίσουν μια ποδοσφαιρική εμφάνιση για την ομάδα τους με έξοδα, είτε της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., είτε κάποιου εκ των χορηγών της.
Όμως, η διοργανώτρια δεν εξέπληξε μόνο τα Σωματεία, αλλά θέλοντας να επιβραβεύσει και τους «ηρωικούς» φιλάθλους, που κάθε Κυριακή διαθέτουν το χρόνο τους, για να παρακολουθήσουν κάποιον-οιους αγώνες, τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν, αν είναι τυχεροί και κάποια δώρα.
Συγκεκριμένα με το απόκομμα των εισιτηρίων τους και μετά από κλήρωση στο τέλος του πρωταθλήματος, 3 τυχεροί θα κερδίσουν σημαντικά δώρα!
Εδώ να αναφέρουμε ότι χορηγός των εισιτηρίων θα είναι το Ristretto cafe, που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους εκτύπωσης τους.
Ακόμη εξήγγειλε και την τέλεση του Supercup που θα διεξάγεται στην αρχή της περιόδου και θα συμμετέχουν ο πρωταθλητής με τον κυπελλούχο της σεζόν.
Επίσης μετά την περυσινή δωρεά των μπουφάν, από την εταιρία Ποδαρά, η ίδια και φέτος θα χορηγήσει και τα μπλουζάκια αποστολής των μικτών μας ομάδων! 
Τέλος παραβρέθηκαν τα παρακάτω Σωματεία δια των εκπροσώπων τους:Διλινάτα, Πρόννοι, Εικοσιμία, Φωκάτα, Πυλαριακός, Σάμη, Εθνικός, Παλληξουριακός, Εύγερος, Εθνοφρουρός και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Επίσης ο καθηγητής διαιτησίας κ. Γ. Μαζαράκης και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης κ. Ε. Μαζαράκης και το μέλος της Υ.Ε. της Ένωσης κ. Θ Ψαρράς.
Κλήρωση κυπέλλου
Μετά τα σχετικά διαδικαστικά ξεκίνησε η κλήρωση που συμμετείχαν συνολικά 15 ομάδες (δε δήλωσε συμμετοχή μόνο ο Εθνοφρουρός).
Συγκεκριμένα στην κληρωτίδα μπήκαν οι παρακάτω ομάδες:
Γ’ Εθνική
1. Α.Ο. Παλληξουριακός
Α’ Κατηγορία
1. Α.Ο. Εικοσιμίας
2. Α.Ο. Διλινάτα
3. Α.Ο. Σάμης
4. Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
5. Α.Ο. Φωκάτα
6. Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
7. Α.Ο. Πρόννοι
8. Α.Σ. Ομαλά
Β’ Κατηγορία
1. Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2. Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3. Ηρακλής Πρόννων
4. Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
5. Α.Ο. Έρυσσος
6. Π.Α.Ο. Εύγερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου