2019-20

2019-20

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Pregame Β' κατηγορίας:Η 2η αγωνιστική

Κυριακή  20-11-2016
Συνέχεια της 2ης αγωνιστικής την επόμενη ημέρα Κυριακή 20/11 και την σέντρα στις 3 μ.μ. στα Τζαννάτα, όπου ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον δυνατό και «πληγωμένο» Πυλαριακό.
Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δυο ομάδες ικανές για όλα.
Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι, αν και προηγήθηκαν 0-1, στις Κεραμειές απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με το «αριστερό» γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τα Ομαλά στα Μακρυώτικα με σκορ 0-2! Μια ήττα που δεν ανταποκρίνεται στην λογική του φαβορί. Έτσι η ομάδα του Κ. Κουγιανού δεν μπορεί σε αυτό το παιχνίδι να ψάχνει τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη, μιας και σε διαφορετική περίπτωση, όσο και ακόμη να είναι νωρίς θα μείνει αρκετά πίσω και θα πρέπει στη συνέχεια να «κυνηγάει» τους αντιπάλους της.
Οι γηπεδούχοι, με μια πολύ καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, «τσίμπησαν» τον πρώτο τους φετινό βαθμό και επιθυμούν στη συνέχεια τη νίκη, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και φαβορί της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, προκειμένου με την καλή ψυχολογία που θα δώσει μια τέτοια επιτυχία να διεκδικήσουν, ότι δεν κατάφεραν την περυσινή χρονιά, δηλαδή την είσοδο τους στην τελική 4αδα.
Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που επιτρέπει αισιοδοξία και στις δυο ομάδες. Το αναμένουμε δυνατό και τους γηπεδούχους να ποντάρουν στην δυνατή τους έδρα, αλλά και την μεγάλη, όπως πάντα, παρουσία των φίλων της ομάδας στο γήπεδο των Τζαννάτων.
Ο Σπ. Τζωρτζάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του τιμωρημένου αμυντικού του Ε. Δημητράτου.
για  τους αλλου δυο αγωνες  στο  http://sportsthea.blogspot.gr/2016/11/pregame-2-19-2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου