2019-20

2019-20

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

8 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΧΕΙ ΚΥΠΕΛΟ

Με νέα απόφαση της Επιτροπής  Πρωταθλήματος & Κ.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής και ορίσθηκαν οι επαναληπτικοί αγώνες των προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου, 





Ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των ομάδων, τονίζοντας ότι στα ημιτελικά έχουν προκριθεί χωρίς αγώνα τα Ομαλά.
Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3 - 0
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2 - 3
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2 - 1

Για την ενημέρωση σας, σας υπενθυμίζουμε πως θα διαμορφωθούν στη συνέχεια τα «ζευγάρια» των ημιτελικών:
Η ομάδα που θα προκριθεί του αγώνα Α.Ο. Φωκάτων – Α.Ο. Παλληξουριακός με αυτήν, που επίσης θα προκριθεί, από το ζευγάρι Α.Ο. Διλινάτων – Παγκεφαλληνιακού και τέλος η ομάδα που θα προκριθεί του αγώνα Σάμης – Πρόννων με τα Ομαλά.
δείτε και την ανάρτηση

Την προσεχή Τετάρτη το πρώτο και ιστορικό παιχνίδι (Φώτο-Δηλώσεις)


Τελικά βρέθηκε τελικά το ποσό των που απαιτείτο για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο Καραβομύλου και πλέον το όνειρο των ποδοσφαιριστών, αλλά και των κατοίκων της περιοχής και των χωριών της Σάμης, παίρνει «σάρκα και οστά» και επιτέλους θα δουν την ομάδα της περιοχής τους να αγωνίζεται σε έναν ανθρώπινο αθλητικό χώρο. 
Σε ένα γήπεδο «στολίδι» για την περιοχή το οποίο αντικειμενικά χρεώνεται στον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Π. Δρακουλόγκωνα, ο οποίος έκανε ένα πραγματικό αγώνα για να φανεί συνεπής στο «στοίχημα» που είχε βάλει με τον εαυτό του, για αυτό το σημαντικό αθλητικό έργο, που μόνο οφέλη μπορεί να φέρει για την αθλητική νεολαία της περιοχής και όχι μόνο!


ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥς ΠΡΩΤΟΥς ΑΓΏΝΕς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου