2019-20

2019-20

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Η pregame της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018



Με τρία παιχνίδια και την 11η αγωνιστική του, συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας. Μια αγωνιστική που σε όλες τις αναμετρήσεις του προγράμματος ευνοεί τα φαβορί.
Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στις 11:00 το πρωί στο Βαθύ της Ιθάκης, όπου ο τοπικός Οδυσσέας αντιμετωπίζει τον ουραγό Εθνοφρουρό σε ένα παιχνίδι που οι Ιθακήσιοι δεν μπορούν να σκέφτονται κάποιο άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης, όσο και αν ο αντίπαλος τους τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζεται ενισχυμένος.
Την Κυριακή το απόγευμα στα Τζαννάτα, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Εύγερος, φιλοξενείται από τον Ηρακλή Πρόννων και θέλει νίκη για να παραμείνει στο ρετιρέ. Και οι γηπεδούχοι όμως δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι, μιας και έχουν έστω και κάποιες μαθηματικά ελπίδες για να μπουν στην  4αδα και θέλουν να τις εξαντλήσουν.
Τέλος την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, και στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Έρυσσος, ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό, θέλει μόνο νίκη απέναντι στους "πράσινους" του Αργοστολιού. Μια νίκη που θα την φέρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα της δώσει αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον αντίπαλο του.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  3-3-2018   ώρα: 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. Οδυσσέας - Εθνοφρουρός
Καραίσκος
Αποστόλης
2.
Κυριακή  4-3-2018   ώρα: 15:30
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής - Π.Α.Ο. Εύγερος
Κώτσης
Γιάννης
Μενεγάτος Ε.
3.
Κυριακή  4-3-2018  ώρα: 15:30
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Κομητόπουλος
Παναγής
Ρηγοπούλου Δ.
            
Σάββατο 3/3
Με το παιχνίδι Οδυσσέα Ιθάκης – Εθνοφρουρού στο Βαθύ της Ιθάκης, το Σάββατο στις 11 το πρωί, ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι, στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με μια αρκετά καλή παρουσία μέχρι σήμερα, δεν μπορεί να επιδιώκουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι τίποτε περισσότερο από μια νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να μη μείνουν πίσω βαθμολογικά στη συνέχεια.
Και φυσικά είναι το φαβορί για την κατάκτηση τους. Είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλο της και εκτός της νίκης, θέλουν να προσφέρουν και θέαμα.
Μάλιστα, με πιθανή νίκη εκμεταλλευόμενοι το ρεπό του Πυλαριακού, μπορούν να τον πλησιάσουν στον 1 βαθμό και να τον περιμένουν την τελευταία αγωνιστική στην Ιθάκη προκειμένου να λύσουν τις.... διαφορές τους, τουλάχιστον για την δεύτερη θέση.
Οι φιλοξενούμενοι, ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας, όμως αρκετά ενισχυμένοι και αγωνιστικά ανεβασμένοι τα τελευταία παιχνίδια, θα ταξιδέψουν στο νησί του Οδυσσέα για ακόμη μια καλή εμφάνιση και ότι καλύτερο μπορέσουν να πάρουν από αυτό το  παιχνίδι. Γνωρίζουν ότι δεν είναι το φαβορί, όπως και τη δυναμικότητα των αντιπάλων τους, έτσι οι στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος.
Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι που λογικά θα δώσει αρκετά γκολ και θα προσφέρει θέαμα.
Οι γηπεδούχοι μέχρι σήμερα και μετά από 8 αγώνες, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, έχοντας 6 νίκες, 0 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς κάποιον μέχρι στιγμής βαθμό. Έχουν συνολικά 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Οι "κιτρινόμαυροι" της Βόρειας Ιθάκης, είχαν επικρατήσει εύκολα στις Κεραμειές με σκορ 7-0.
            
Κυριακή 4/3
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται πλέον την Κυριακή, όπου στις 3:30 το απόγευμα στα Τζαννάτα, ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας Εύγερο.
Οι γηπεδούχοι, με μια μέτρια αγωνιστική παρουσία μέχρι σήμερα, ύστερα από 9 αγώνες βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θεωρούμε ότι έχουν μόνο μαθηματικές πιθανότητες να φτάσουν στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος.
Έστω λοιπόν και τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν, θέλουν να τις εξαντλήσουν και για αυτό απέναντι στους πρωτοπόρους θα παλέψουν, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, να κάνουν την έκπληξη.
Οι φιλοξενούμενοι, όπως προαναφέρουμε μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκονται στο ρετιρέ και είναι το υπ’ αριθμόν 1 φαβορί της πρωτιάς. Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για τη συμμετοχή τους στα playoffs, μιας και αυτή έχει κατοχυρωθεί εδώ και πολύ καιρό.
Θα πάνε στα Τζαννάτα με σεβασμό στον αντίπαλο και μοναδικό στόχο τη νίκη, έστω και μισό-0, που όχι μόνο θα τους χαρίσει τους τρεις πόντους, αλλά θα τους δώσει και αέρα 3 βαθμών, αφού ο 2ος της βαθμολογίας Πυλαριακός αυτή την αγωνιστική έχει το ρεπό του.
Περιμένουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που μπορεί στην πορεία του να γίνει και αμφίρροπο.
Οι γηπεδούχοι, μέτριοι μέχρι τώρα βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 μόλις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Έχουν σε 9 παιχνίδια 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.
Οι φιλοξενούμενοι, σε μια άκρως επιτυχημένη επάνοδο τους στα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα των νησιών μας, έχουν εξασφαλισμένη την είσοδο τους στην τελική 4αδα και βρίσκονται στην κορυφή 22 βαθμούς.
Έχουν μέχρι σήμερα 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Με νίκη της Ευγέρου 3-0 είχε ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.
            
Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο και στο ντέρμπι της αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει και την τελευταία θέση της τελικής κατάταξης στην 4αδα, η Έρυσσος φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι, με μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, «καίγονται» για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να έχουν πιθανότητες στη συνέχεια να διεκδικήσουν το τελευταίο, όπως είπαμε εισιτήριο τωνplayoffs ανόδου.
Με διαφορετικό αποτέλεσμα, λογικά θα πρέπει να σκέφτονται τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, για μια νέα προσπάθεια συμμετοχής τους στην τελική 4αδα.
Οι «πράσινοι» του Αργοστολίου ξεκίνησαν αρκετά καλά το πρωτάθλημα με δυο νίκες. 
Στη συνέχεια έκαναν μια.... κοιλιά που έφερε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Τον τελευταίο όμως καιρό, δείχνουν να συνέρχονται και με ένα καλό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι δύσκολα στη συνέχεια θα χάσουν την 4αδα.
Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με την ομάδα του Γκ. Ρέτσι να θέλει να εκμεταλλευθεί και την έδρα της, παράλληλα με μια νέα πειστική εμφάνιση.
Οι γηπεδούχοι, μέχρι τώρα και ύστερα από 9 παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση με 12 βαθμούς, αφού έχουν μέχρι σήμερα και σε 8 παιχνίδια, 4 νίκες, καμία ισοπαλία και 4 ήττες.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Με μια μεγάλη νίκη και σκορ 2-1 είχαν αποδράσει από τις Κεραμειές οι σημερινοί γηπεδούχοι.
            
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών.
Ν.
Ι.
Η.
Γκολ
Βαθμ.
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος
9
7
1
1
29 - 06
22
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
9
7
1
1
36 - 11
22
3.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
8
6
0
2
27 - 10
18
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
8
4
0
4
16 - 17
12
5.
Α.Ο. Ερύσσου
9
3
1
5
20 - 19
10
6.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
9
1
1
7
07 - 24
04
7.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
8
0
0
8
03 - 51
00
        
Η επόμενη (12η) Αγωνιστική
(10-11/3/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Π.Σ.Πυλαριακός
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Ερύσσου
Ρεπό:Π.Α.Ο. Εύγερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου