2019-20

2019-20

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ






Eνα ματς κλειδι και για τις  δυο ομαδες,, περισσοτερο για θεματα καλης  ψυχολογιας!
Νικητης  στις  λεπτομέριες  ο Εθνοφρουρος,αρκετα δυναμομένος  απο την περσινη του πορεία, μετα και  τις  φετινες του  αποκτησεις εμπειρων ποδοσφαιριστων, και σε  συνδιασμο με την πολυ νεανικη φετινη ομαδα,, γεμάτη ομως υποσχεσεις  του Ηρακλη πήρε το παιχνίδι!
Ηρακλης  που στο επόμενο ματς στις Κεραμιες με Παο α τα  παιξει ολα για ολα  για τους πρωτους του βαθμους,, και κανωντας το πρωταθλημα της Β κατηγοριας να αποκταει ενδιαφερον,, για το ποιος θα μεινει τελικα εκτος τετραδας!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΛΙΔΑ  SPORTSTHEA.

Ιστορικό "2" για τον Εθνοφρουρό στον Καραβόμυλο.... 1-2 τον Ηρακλή


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς φάσεις, σήμερα το πρωί στον Καραβόμυλο, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, ο Εθνοφρουρός θα κατακτήσει μια ιστορική νίκη, αφού είναι η πρώτη του, σε αυτά τα δυο χρόνια από την ίδρυση του και την παρουσία του στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η ομάδα του Αργοστολιού επικράτησε με σκορ 2-1 σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος, και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα!
Ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 81’, όμως δέχθηκε το τελικό 1-2 στο 88’ και έτσι χωρίς βαθμό βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Τα γκολ
Στο 77’ ο Ν. Μαμασούλας, που είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγώνα, θα πετύχει με κοντινό πλασέ το0-1, μετά την ωραία σέντρα από δεξιά του Χριστακόπουλου.
Οι τυπικά γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1 στο 81’, μετά την εκτέλεση φάουλ από αριστερά και την κεφαλιά του Φούσια, στο «Γ» της εστίας του Μενεγάτου που δεν μπορούσε να κάνει κάτι εκεί που πήγε η μπάλα.
Και ενώ όλα φαινόταν ότι θα πηγαίναμε στο τελικό «Χ», ο Εθνοφρουρός στο 88’ θα πάρει το τρίποντο με γκολ του Χρυανθακόπουλου, ο οποίος μετά την κάθετη του Χατζή και την αδράνεια των αμυντικών, θα πλασάρει εύστοχα τον Κρητικό για το 1-2.
Μια ιστορική νίκη για τον Εθνοφρουρό που πανηγυρίστηκε αρκετά και τον φέρνει δεύτερο στην κατηγορία.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Στ. Κρητικός), Κρητικός, Σεριάτος (46’ Μηλιαρέσης), Σταθάτος, Χhelaj, Ρασσιάς Γ., Ρασσιάς Σπ., Γκιάφης (65’ Διαμαντάτος), Ζήσος (75’ Σακελαρίου), Τότολος, Ρώσσης (89’ Βαλσαμής), Φούσιας.
Εθνοφρουρός:(-), Μενεγάτος, Λαζαράτος (67’ Τζανίκος), Χαρίτος (46’ Λυμπεράτος), Τόκος (56’ Μαμασούλας Ν.), Τζωρτζάτος Σπ., Σέρρας, Μαμασούλας Αλ., Χατζής, Δανελάτος, Χρυσανθακόπουλος, Χριστακόπουλος.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου