2019-20

2019-20

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ο "καθρέφτης" των αγώνων της 3ης αγωνιστικής στην Β' κατηγορίας (Κυριακή 9/112)

με πηγη  Sportsthea


Ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή απόγευμα η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας 2018-20198, με τους δύο αγώνες του προγράμματος, σε Κεραμειές και Καραβόμυλο.
Ο Πυλαριακός αν και δεν αγωνίστηκε σήμερα παραμένει στην κορυφή
        
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αγώνες
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
2 - 0
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3 - 0
Ρεπό είχε ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός
        
Σεφτέ στις νίκες από το "τριφύλλι"...... 
2-0 τον ουραγό Ηρακλή Πρόννων 
Πριν από λίγο, στο Δημοτικό Κεραμειών και στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς επικράτησε του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 2-0 και έκανε σεφτέ στις νίκες, μετά το στραβοπάτημα της 1ης αγωνιστικής και εκείνο το 0-0 με τον Εθνοφρουρό.
        
1η νίκη για την Έρυσσο 3-0 τον Εθνοφρουρό
Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ο Εθνοφρουρός θα γνωρίσει την 1η του ήττα από την ομάδα της Ερύσσου με σκορ 3-0. Η νίκη αυτή για τους γηπεδούχους ήταν η πρώτη για φέτος.
        
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2
2
0
0
11 - 2
6
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3
1
1
1
2 - 4
4
3.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2
1
1
0
2 - 0
4
4.
Α.Ο. Ερύσσου
2
1
0
1
4 - 6
3
5.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
3
0
0
3
2 - 9
0
        
Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική και η επόμενη με την 4η έχει προγραμματισθεί για το Σαββατοκύριακο 22-23/12!
Η επόμενη (4η) αγωνιστική 
22-23/12/18
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Ερύσσου
3.
Ρεπό: Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
ο Ηρακλης το πάλεψε και θα μπορούσε να είχε πετύχει την ισοφάριση στην επανάληψη και στο τετ α τετ του Φούσια με τον Παπαστεργίου.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 20’ ο Βοροκλινιώτης θα παίξει ωραία το 1-2 με τον Beshaj και ο τελευταίος με πλασέ, παρά την προσπάθεια του Κρητικού θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Το 2-0 που ουσιαστικά «κλειδώνει» και τη νίκη των γηπεδούχων θα πετύχει στο 80’, ο Μπάμπης με ωραίο πλασέ στην κίνηση, μετά από ωραία σέντρα του  Beshaj.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και κ. Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μπάμπης, Γασπαρινάτος, Καλογηράτος, Μαρινάκης (83’ Σακκάτος), Κατσούρης, Φωής, Βοροκλινιώτης (52’ Deraj), Μακρίδης, Περαμαντζής (66’ Πάπα), Beshaj.
Ηρακλής:(Στ. Κρητικός), Κρητικός, Θεοδωράτος (46’ Γκιάφης), Χhelaj,Rrapaj, Ρασσιάς Γ., Ρασσιάς Σπ., Ζήσος (32’ Καμπίτσης), Ρώσσης, Σεριάτος, Φούσιας (74’ Μηλιαρέσης), Σταθάτος.

και  φωτο  Sports  Porosnews






























Έχασε το αήττητο ο Εθνοφρουρός..... 1η νίκη της Ερύσσου


Σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα της Ερύσσου και τον Εθνοφρουρό.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 3-0.
Η ομάδα της Ερύσσου είχε την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ αντίθετα η ομάδα του Εθνοφρουρού στημένη από την αρχή με αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση με κύριο εκφραστή τον Χρυσανθακόπουλο.
Να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω έλλειψης «μικρού» ενώ στην συνέχεια έμειναν με 9 λόγω τραυματισμού του δεύτερου μικρού της ομάδας, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα.
Φάσεις και γκολ
Στο 28’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με τον Sula, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μενεγάτου.
Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Παπά, ο οποίος με πολύ ωραίο αριστερό σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα Μενεγάτου για το 2-0.
Στο 72’ ο Sula θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0με πολύ ωραίο πλασέ που θα καταλήξει στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Εθνοφρουρού.
Στο 75’ ο Μολφέτας θα κάνει ωραίο συρτό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω, από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.
Στο 77’ ωραία ατομική ενέργεια του Χριστακόπουλου Π. το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο έξω απ το δεξί δοκάρι.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Α. Βουτσινά και Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Έρύσσος:(Δ-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Πάπα Αν., Ρεπούσης (Βασιλάτος), Πατρίκιος, Βαλσαμής, Σπυρόπουλος (Μπαμπης), Παπαλεξάτος, Πετρόπουλος (Μολφέτας), Sula, Πάπα Ρ., Κοψίνης, Μολφέτας.
Εθνοφρουρός:(-), Μενεγάτος, Μαμασούλας, Σέρρας (Πούλος), Τζωρτζάτος, Τόκος, Δανελάτος (Χαρίτος), Χρυσανθακόπουλος Σ., Χαντζής, Τουλουμενίδης, Χριστακόπουλος Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου