2019-20

2019-20

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

pre-game

          
Η συνέχεια το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με ένα μεγάλο παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί και η δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Στο «Στ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων, ο Α.Ο. Ερύσσου θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Ηρακλή Πρόννων, προκειμένου να κάνει δική του την 2η θέση, της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου, πίσω από την Α.Ε.Κ. και να οδηγηθεί στα playoffs με το πλεονέκτημα των +2 βαθμών που του δίνει η θέση.
Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα τερματίσει οριστικά στην τρίτη και το πλεονέκτημα θα είναι ο +1 βαθμός μόνο.
Από την άλλη ο Ηρακλής Πρόννων βολεύεται και με μια ισοπαλία, προκειμένου να είναι αυτός που θα κερδίσει τη πολυπόθητη θέση.
Με ήττα, θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει τελικά την 3η θέση!
Μεγάλο λοιπόν το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, τους φιλοξενούμενους να παίζουν για δύο αποτελέσματα και τους γηπεδούχους αποκλειστικά για τη νίκη. Μια νίκη μονόδρομος για την πορεία τους στη συνέχεια και τον στόχο της ανόδου.
Και οι δύο ομάδες, φέτος έχουν μια πολύ καλή παρουσία στο «μικρό» πρωτάθλημα και σίγουρα έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιζητούν.
Μέχρι τώρα, οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι, με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες βρίσκονται στην 2η με 13 βαθμούς και σίγουρα θέλουν να την διατηρήσουν, μιας και η 1η είναι καπαρωμένη από την Α.Ε.Κ..
Στο «Στ. Βασιλάτος» την Κυριακή το απόγευμα περιμένουμε ένα συναρπαστικό, δυνατό και με πάθος παιχνίδι, το οποίο φαίνεται ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Και οι δύο ομάδες μπορούν να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκουν!
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθό τον κ. Δ. Γάτσιο (δεν έχει ορισθεί 3ος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι)!!!!!
Στο παιχνίδι του α’ γύρου η ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου είχε επικρατήσει στον Καραβόμυλο με σκορ 2-0.
          
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ε.Κ.
7
5
2
0
28 - 11
17
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
7
4
1
2
25 - 17
13
3.
Α.Ο. Ερύσσου
7
3
2
2
11 - 05
11
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
8
3
1
4
19 - 14
10
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
7
0
0
7
01 - 37
00
         
Η επόμενη αγωνιστική
1η playoffs
(θα ορισθούν σύντομα οι ημερομηνίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου