2019-20

2019-20

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ειδησεις απο το sportsthea

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 1

Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού στην Ιθάκη..... Ενισχύονται σημαντικά οι "κιτρινόμαυροι" του Οδυσσέα


Το μεγάλο «μπαμ» έρχεται από την Ιθάκη και συγκεκριμένα από την Βόρεια και τον τοπικό Οδυσσέα, με μια μεταγραφή που σίγουρα θα συζητηθεί. Μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου.
Πρόκειται για τον Θανάση Τούρλα, ο οποίος μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Παγκεφαλληνιακό, προτίμησε την δική του... περιπέτεια στο νησί του Οδυσσέα και την ομώνυμη ομάδα, αναζητώντας την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.
Ο πρώην αρχηγός του Παγκέ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι γνωστή και αναγνωρισμένη η αξία του και ο Οδυσσέας με αυτή την υπέρβαση ανεβαίνει αγωνιστικά επίπεδο, κάνοντας παράλληλα τους ανθρώπους, αλλά και τους φίλους της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, έχοντας πίστη ότι η παραμονή των «κιτρινόμαυρων» θα είναι πολύ σύντομη στο πρωτάθλημα της «μικρής» κατηγορίας.
Εδώ να πούμε ότι ο Θανάσης Τούρλας είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της Α’ κατηγορίας, όμως προτίμησε την Ιθάκη και τον Οδυσσέα. Ένα νοικοκυρεμένο Σωματείο από όλες τις απόψεις.

Τριπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από τον Πυλαριακό


Δυναμικά μπήκε στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι», ακόμη μια ομάδα από τη «μικρή» κατηγορία.
Βαγγ. Γονατάς
Έτσι μετά την Εύγερο, σειρά πήρε ο Πυλαριακός, πραγματοποιώντας ένα τριπλό μεταγραφικό χτύπημα που ενισχύει σημαντικά το ρόστερ του και δίνει παράλληλα καίριες λύσεις στο συγκρότημα του Κ. Βιτωράτου.
Πρόκειται για τρεις σημαντικές προσθήκες σε θέσεις που είχε ανάγκη η ομάδα της Πυλάρου και εντόπισε στο σχεδιασμό του ο νέος κόουτς.
Είναι οι παρακάτω:
Βαγγέλης Γονατάς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στο νησί και την ομάδα που πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται στην επίθεση και διακρίνεται για την ευκολία του στο σκοράρισμα. Αναμένεται να δώσει λύσεις!
Να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, παλαιότερα ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των μικτών μας ομάδων!
Σπύρος Ντίτουρας, τερματοφύλακας ο οποίος αγωνίζονταν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Φλώρινας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.
Παν. Μακρής
Παναγής Μακρής, τερματοφύλακας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από τρία χρόνια. Πέρυσι ολοκλήρωσε την χρονιά με την φανέλα της Εικοσιμίας. Πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα που αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό «δίδυμο» με τον Σπ. Ντίτουρα
Σε αυτούς, αν προστεθούν και οι Στ. Καππάτος, Θ. Νικολοβιέννης, φτάνουμε στον αριθμό 5 νεοαποκτηθέντων και σημαντικών ποδοσφαιριστών στην ομάδα και έπεται συνέχεια.
Ένα γεγονός που κάνει τους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου φαβορί για την επάνοδο τους στη «μεγάλη» κατηγορία!


Κυριακή, Αυγούστου 27

Νέα μεταγραφή για την Εύγερο που προσθέτει και εμπειρία στο ρόστερ της



Συνεχίζοντας την ενίσχυση της η Εύγερος, ώστε με την επιστροφή της στα ποδοσφαιρικά πράγματα των νησιών μας να είναι έτοιμη στη νέα πρόκληση που της ανοίγεται με την επάνοδο της σε αυτά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια!
Έτσι σήμερα, μετά από προσπάθειες της Διοίκησης και του προπονητή της Χρ. Παπαναστασάτου, του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή, υπόγραψε και επίσημα το νέο του δελτίο στην ομάδα, ο πολύπειρος και ικανότατος ποδοσφαιριστής Σπύρος Χρυσανθακόπουλος.
Ο Χρυσανθακόπουλος με την εμπειρία του, αλλά και την ποδοσφαιρική του, αξία είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ και η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για τα νέα παιδιά της, τόσο σαν αξία, όπως προαναφέραμε, αλλά και σαν ήθος.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις από ομάδες εκτός Κεφαλονιάς, ενώ στο τοπικό έχει φορέσει τη φανέλα των Α.Ο.Κ.Ι., Διλινάτων, Φωκάτων και Πυλαριακού.
Σίγουρα ο Χρ. Παπαναστασάτος μπορεί να αισθάνεται πολύ χαρούμενος από αυτή την προσθήκη και περιμένει πολλά από τον Χρυσανθακόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται με ευκολία, σε θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά και στην επίθεση!
Εν τω μεταξύ η προσπάθεια ενίσχυσης από τους Φαρακλάδες συνεχίζεται και εντός της εβδομάδας αναμένεται μια ακόμη πολύ σημαντική.


Τρίτη, Αυγούστου 29


Συνεχίζεται η ενίσχυση της Ευγέρου με ακόμη μια μεταγραφή




Συνεχίζοντας την ενίσχυση της, η Εύγερος στην επιστροφή της στα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα, πραγματοποιεί την μια μεταγραφή μετά την άλλη.
Έτσι από χθες μέλος του φετινού της ρόστερ αποτελεί η προσθήκη ενός πολύ ικανού ποδοσφαιριστή με θητεία σε ομάδες της Α’ κατηγορίας.
Πρόκειται για τον υψηλόσωμο εξαιρετικό ποδοσφαιριστή Χρήστο Παππά.
Ο Παππάς πέρυσι παρ΄ ότι βρέθηκε στα Φωκάτα δεν είχε συμμετοχές για δικούς του λόγους.
Παλαιότερα έχει φορέσει τη φανέλα των:Εικοσιμίας και Διλινάτων.
Ο Παππάς αγωνίζεται στην επίθεση, αλλά και σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα του.
Σίγουρα μια καλή επιλογή για την ομάδα του Χρ. Παπαναστασάτου, που αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια των Φαρακλάδων, να πετύχουν τους φετινούς στόχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου