2019-20

2019-20

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Εικοσιμία-Βαλένθια


A.O. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
GPS SEE / Valencia CF soccer program - KEFALONIA
Ο Α.Ο. Εικοσμίας ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργιάς των σχολώνποδοσφαίρου της GPS SEE / Valencia C.F. Η Global Premier Soccer (GPS)  φέρνει τη Valencia C.F. στην Ελλάδα αλλά και σε 14 ακόμα χώρες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη προσφέροντας ένα
πρωτοποριακό πρόγραμμα εκμάθησης ποδόσφαιρου και παράγωγης αθλητώνμε στόχο την επάνδρωση των νυχτερίδων, αλλά και την διοχέτευσηποδοσφαιριστών στην εγχώρια αγορά.

 Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βασίζεται πάνω στις προπονητικές και οργανωτικές δομές της Valencia C.F. και ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες του παίκτη κάθε στιγμή, φροντίζοντας να υπάρχουν διαφορετικά περιεχόμενα στις προπονήσεις δεδομένων των αναγκών κάθε παιδιού. Ορίζει τις στιγμές ανάπτυξης του παιχνιδιού, τη δυναμική συμμετοχής των παικτών, την πολυπλοκότητα επίτευξης των στόχων και την ισότητα στην προσπάθεια ανάκτησης που πρέπει να έχει κάθε προπόνηση.
Επίσης, δίνει πολλές επαγγελματικές επιλογές και σχεδιάζει ένα λαμπρό μέλλον για κάθε καλό αθλητή και μαθητή  στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μπορεί να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές μας ακόμα και με υποτροφία σεπανεπιστήμια στις Η.Π.Α.
 Ο Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ μετά την μακροχρόνια συνεργασία με τις σχόλεςποδόσφαιρου της Arsenal F.C., με την εμπειρία του στο χώρο αριθμώντας πάνω από 1.000 παιδιά να έχουν περάσει από τις τάξεις του και έχοντας στο ιστορικό του αναρίθμητες επιτυχίες – τελευταίο παράδειγμα οι δύο ακόμηπροωθήσεις ποδοσφαιριστών του σε επαγγελματικές ομάδες στηνΕλλάδα και την Σλοβακία-, συνεχίζει το πρωτοποριακό του ταξίδι.
Οι έγγραφες άρχισαν για τμήματα σε Αργοστόλι, Λειβαθώ, Ερισσό καιΠρόννους!
Σας καλούμε όλους να γίνεται κομμάτι της οικογένειάς μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε τα παρακάτω τηλέφωνα:
Δημήτρης Ζησιμάτος
6944334690

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου