2019-20

2019-20

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

εξαίρεση πρόσληψης προπονητή

Ενόψει της έναρξης των Πρωταθλημάτων, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε το σχετικό άρθρο των Προκηρύξεων που αναφέρεται στους Προπονητές και εφιστούμε την προσοχή σας στο θέμα εξαίρεσης πρόσληψης προπονητή.


«Για τους προπονητές θα ισχύσει ό,τι αναλυτικά προβλέπεται από τις εγκυκλίους που εξέδωσε ή θα εκδώσει για τον σκοπό αυτό η Ε.Π.Ο.
Α) Επειδή η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με την υπ’ αριθμ. 8/2017 απόφασή της του Δ.Σ. της αποφάσισε την μη υποχρεωτικότητα στην πρόσληψη προπονητή, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και με την κατάθεση της Δήλωσης Συμμετοχής Πρωταθλήματος, περιόδου 2017-2018, το σωματείο πρέπει να αιτείται την εξαίρεση πρόσληψης προπονητή για οικονομικούς λόγους εφόσον το επιθυμεί.

Β) Απαγορεύεται η ύπαρξη φυσικού προσώπου που θα ενεργεί και θα ασκεί τα καθήκοντα του προπονητή στο σωματείο (εντός της τεχνικής επιτροπής) εφόσον δεν είναι προπονητής. Δεύτερον, δεν επιτρέπεται να δηλωθεί κανένας ως προπονητής στο φύλλο αγώνος εφόσον δεν είναι προπονητής. Τρίτον, δεν επιτρέπεται η έκδοση δελτίου πιστοποίησης σε κανέναν για χάρη του σωματείου εφόσον δεν υφίσταται προπονητής.
Γ) Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων της Προκήρυξης της σχετικής με τους προπονητές, η ομάδα θα τιμωρείται με χρηματική ποινή τριακοσίων ευρώ (300 €).»


Όποιο σωματείο λοιπόν επιθυμεί την εξαίρεση πρόσληψης προπονητή για οικονομικούς λόγους, θα πρέπει εγγράφως να το αιτηθεί στην Ένωση άμεσα και οπωσδήποτε πριν την κλήρωση των αγώνων.



Για την ΕΠΣΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου