2019-20

2019-20

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Η κλήρωση και το πρόγραμμα του Παλληξουριακού για τα playoffs ανόδου στη Γ’ Εθνική

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens City Centre» η κλήρωση για τα play off ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, οι πενήντα τρεις (53) πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ και οι τρεις (3) δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων (Αθηνών, Πειραιά, Μακεδονίας), δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) ομάδες συγκρότησαν 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος από τους οποίους θα προβιβαστούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες από την τελική βαθμολογία του κάθε ομίλου. Συνολικά θα προβιβαστούν στην Γ’ Εθνική κατηγορία είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

Την κλήρωση πραγματοποίησε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Ο Παλληξουριακός θα βρίσκεται στον 5′ όμιλο με τους αντίστοιχους πρωταθλητές της ΕΠΣ Αχαΐας , της ΕΠΣ Ηλείας , της ΕΠΣ Αρκαδίας , της ΕΠΣ Λακωνίας , της ΕΠΣ Μεσσηνίας και της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Το πρωτάθλημα αυτό των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο όπου κάθε σωματείο θα αγωνιστεί σε 3 αγώνες εντός, 3αγώνες εκτός και ένα ρεπό


Τα playoffs θα ξεκινήσουν στις 7-8 Μαίου με τον Παλληξουριακό να αντιμετωπίζει στην 1η αγωνιστική τον πρωταθλητή της ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.

Καλή επιτυχία στον Παλληξουριακό…!!!




phgh  Kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου