2019-20

2019-20

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Εθνική: Παροξυσμός για τα μαγικά χαρτάκια στο Γουέμπλεϊ, "έφυγαν" 4.000 εισιτήρια Ελλήνων φιλάθλων

 

Εθνική: Παροξυσμός για τα μαγικά χαρτάκια στο Γουέμπλεϊ, "έφυγαν" 4.000 εισιτήρια Ελλήνων φιλάθλων
INTIME SPORTS

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ και ήδη 4.000 εισιτήρια Ελλήνων φιλάθλων έχουν κάνει φτερά για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Η Εθνική δίνει ένα μεγάλο παιχνίδι την Πέμπτη καθώς αντιμετωπίζει την Αγγλία με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλό της στο Nations League.

Το παιχνίδι αυτό έχει μαγνητίσει τα βλέμματα και των Ελλήνων φιλάθλων, καθώς 4.000 Έλληνες φίλαθλοι έχουν κλείσει εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Απομένουν άλλα 600 εισιτήρια προς διάθεση για λογαριασμό της Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια στον αγώνα του Γουέμπλεϊ: "Στον "ναό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου", το ιστορικό Γουέμπλεϊ, θα αγωνιστεί η Εθνική Ομάδα στις 10 Οκτωβρίου με την Αγγλία για την 3η αγωνιστική του ομίλου της στο Nations League. Κλείστε το εισιτήριό σας για να ζήσετε μία μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα του πλανήτη!


Τρεις ημέρες αργότερα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί την Ιρλανδία, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, με τους οποίους θα σφραγίσει, τουλάχιστον, τη 2η θέση στον όμιλο της.

Το ποδοσφαιρικό θέαμα θα ξεκινήσει στην τηλεόραση του Alpha στις 19:00 με το άλλο ματς του ομίλου μας, Φινλανδία – Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου